Hollard Call Centre Canteen

About this project

 

Hollard required the creation of a staff dining facility for their call centre staff. The canteen was required to seat 80-90 people at any given time. Because the call centre staff are a young group, a mixed use facility was envisaged, catering for dining, meeting and lounging use.

The space was to reflect a fun, playfulness that would become an ideal breakaway for the staff who work long hours.

Facilities to include play areas such as basketball, foosball and snooker. The look and feel was to be based on an urban market theme, incorporating street art (graffiti) and furniture created from recycled and reconstituted products.
The space should be durable and easy to maintain with a strong connection to the Hollard brand.

The Call Centre canteen is a playful, fresh environment that is easily transformable to accommodate any type of function. The space is user-friendly, comfortable and inviting.

Skills:  Hospitality interior design
Tags:  Breakaway areas, corporate interior design projects, custom made office furniture, designer furniture, Office design, Reception area design, Space planning, Staff dining interiors
Client:  Hollard