SAS client facing area
CLIENT FACING AREA INTERIOR DESIGN FOR SAS INSTITUTE JOHANNESBURG

Our biggest challenge here was in the installation phase of the project. The clients needed access into the building for visitors and contractors alike, while it was a construction site and simultaneously still function as a ‘business as usual’ office. The timing of the project build was crucial because the building was still functioning as an office, our commitment to complete the installation as fast as possible was of utmost importance.

Introduce the corporate Identity of SAS institute into the space and make client facing areas that served the purpose of hosting visitors comfortable. Update meeting rooms and lounges to accommodate various meeting styles while taking acoustics, lighting, and audio visual technology into account.

Simplicity was key here, while working with the SAS brand elements and ensuring the best outcome for the space with careful attention to design detail and planning.

SAS Client Facing Area
SAS Client Facing Area
SAS Client Facing Area
Ready for a new office space but not sure how much space you need? Try our Space Calculator:
Find out how much space you need
SAS Client Facing Area

Ready to get your office designed perfectly for both form and function?

GET IN TOUCH TO BOOK YOUR FREE CONSULTATION